WonderStudio is Branding Specialist

Meer dan
0
jaar ervaring
Sinds
0
0
awards gewonnen

Samen helpen we je merk naar poëzie, een hogere omzet dankzij sterk design en een slimme merkstrategie.

In een wereld die snel verandert, sluiten mensen zich aan bij merken die geloofwaardig en oprecht zijn. Merken die mensen écht verder helpen, connecten en van meerwaarde zijn. Als strategisch partner creëren wij hoogwaardige merkidentiteiten en merkbelevingen. Om het gebruikersgemak van jouw klanten te vergroten en zo jouw merk naar een hoger niveau te tillen.
WonderStudio is Branding Specialist

Vivian Hessels-Kwee en
Jeremie Cornelissen

💜
Je merkbeleving verbeteren en je bedrijfspositie versterken. Dat doen wij al 15 jaar met liefde voor onder andere onderstaande merken.

Wonderstudio Branding Specialist

Alles onder één dak!

Branding & Design, Websites & Content, Socials & Advertising

1. Merkstrategie

De beste 🏆 in je markt worden dankzij een doordachte strategie

Waarvoor kom jij ’s ochtends je bed uit? Het is belangrijk te weten wat jou drive is. Want precies met diezelfde overtuiging verbinden klanten zich aan je merk. Daarom is een doordachte merkstrategie de basis voor je branding en al je communicatiemiddelen.

2. Branding

Een hogere omzet 🚀 dankzij een aantrekkelijke merkbeleving

Je hoogwaardige product verdient een hoogwaardige uitstraling. Wanneer jij je merkbeleving consistent doorvoert, kom je betrouwbaar en professioneel over. Hierdoor krijg je klanten voor het leven en genereer je een hogere omzet.

3. Merkactivatie

Leesbare en verleidelijke 💃🏾 merkdragers ontwerpen

Met jarenlange ervaring en expertise ontwerpen we onder andere: slimme menukaarten, verpakkingen waar je awards mee wint, signing die blijft hangen, websites waarmee jij klanten voor het leven krijgt, boeken waar je slim van wordt, vlaggen waar je trots op bent en onweerstaanbare online advertenties.

4. Sales Boost

Boost 💪 je online presence en krijg klanten voor het leven

Als bedrijf kun je onderscheidend zijn, de laagste prijs garanderen of de beste voorwaarden bieden. Het is essentieel dat je gevonden wordt. Die vindbaarheid begint bij de juiste online presence. We kijken onder andere naar hoe je website een optimaal onderdeel van je bedrijfsproces kan worden. Zodat je website waardevol wordt en maximaal converteert. Een goede online presence gaat verder dan alleen je website. Daarom onderzoeken we jouw niche markt waarop je vervolgens online kunt inzetten. Zodat jij klanten voor het leven krijgt! Dankzij onze expertise in marketing automation kunnen we jou de juiste tools geven waarmee jij omzet meetbaar kunt verhogen.

Wat anderen zeggen

“Ik ben ontzettend te spreken over de samenwerking met Vivian en Jeremie. De combinatie van snelle communicatie, meedenken met de opdracht en de uiteindelijke prachtige uitvoering zijn typerend voor WonderStudio.”

Mitchel Boer, teamleider Insula College

Mitchel over Wonderstudio Branding Specialist
Niels over Wonderstudio Branding Specialist

“Ik ben nog iedere dag super blij met de huisstijl van CouCou! Precies wat ik in gedachte had.”

Niels, eigenaar Restaurant CouCou

“Door snel te schakelen, voorziet WonderStudio ons in de wens om snel verandering te kunnen doorvoeren. En daarmee onze uitstraling te professionaliseren.”

Matjeu, Marketing Manager Matador

Matjeu over Wonderstudio Branding Specialist

Hi! Ik ben Jeremie Cornelissen. Partner en Designer bij WonderStudio.

Met jarenlange ervaring als specialist in brand design help ik bedrijven meer te verkopen dankzij doordachte merkstrategie en sterk design. Dit doe ik samen met Vivian vanuit WonderStudio.

We laten bedrijven groeien door middel van de perfecte merkbeleving. Het is geweldig om te zien hoe mensen daar happy van worden en zich helemaal mee kunnen verbinden. Daar doen we het voor.

Jeremie Cornelissen Branding Specialist

Jeremie Cornelissen

Wil je jouw merk naar een hoger niveau tillen? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

WonderStudio
Kloosterlaan 53
5235 BB ’s-Hertogenbosch

Vivian Hessels-Kwee
+31 (0)6 45 766 424
vivian@wonderstudio.nl

Jeremie Cornelissen
+31 (0)6 18 475 995
jeremie@wonderstudio.nl

WonderStudio Specialist in Branding