Stijlvolle re-branding die haarfijn aansluit bij Matador

"Door snel te schakelen voorziet WonderStudio ons in de wens om snel verandering te kunnen doorvoeren en daarmee onze uitstraling te professionaliseren."

Matjeu van Matador

Expertises

Behoefte

Bij Matador was veel onduidelijkheid over de uitstraling van het merk en door de jaren heen was er een wildgroei aan verschillende uitingen ontstaan. Deze amateuristische uitstraling was in contrast met de hoogwaardige en verfijnde producten van Matador. En er moest orde op zaken gesteld worden.

Oplossing

Voor Matador ontwerpen we een doordachte branding, eenduidig logo design, een lang houdbare huisstijl, een heldere advertentie template, consistente communicatie, stijlvolle packaging designs, duidelijke brand guidelines en signing die blijft hangen.

Resultaat

Één duidelijk logo ontwerp voor alle communicatie straalt nu professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Veel tijd bespaart dankzij duidelijk richtlijnen voor advertenties. Professionele fotografie dankzij duidelijke richtlijnen voor productfotografie. Sneller verandering kunnen doorvoeren door snel te schakelen.

Gebruik de slider en zie het resultaat van het logo voor en na!

Gebruik de slider en zie het resultaat van de verpakking voor en na!

Gespot! Wasserij Boumans in actie met de onverwoestbare kruiwagen van Matador 💪

Het hele sales team samen

❤️

Wil je ook een uitstraling die haarfijn aansluit bij jouw mooie bedrijf? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

👇

vivian@wonderstudio.nl

Binnen 1 werkdag reactie