Stijlvolle re-branding die haarfijn aansluit bij Matador

"Door snel te schakelen, voorziet WonderStudio ons in de wens om snel verandering te kunnen doorvoeren. En daarmee onze uitstraling te professionaliseren."

Matjeu over Wonderstudio Branding Specialist
Matjeu, Marketing Manager Matador

Expertise

Behoefte

Bij Matador was veel onduidelijkheid over de uitstraling van het merk. Door de jaren heen was er een wildgroei aan verschillende uitingen ontstaan. Deze amateuristische uitstraling was in contrast met de hoogwaardige en verfijnde producten.

Oplossing

Voor Matador ontwierpen we doordachte brand guide lines, een heldere advertentie template en een packaging design template. Deze dienen als leidraad voor alle merkdragers. Met als doel een consistente merkbeleving, een eenduidig logo, een lang houdbare huisstijl, stijlvolle packaging design en signing die blijft hangen.

Resultaat

Één duidelijk logo ontwerp voor alle communicatie straalt nu professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Veel tijd is er bespaard dankzij duidelijke richtlijnen voor alle advertenties. De fotografie is professioneler geworden dankzij duidelijke richtlijnen voor productfotografie. Matador heeft succesvol verandering kunnen doorvoeren door ons snelle handelen.

Gebruik de slider en zie het resultaat van het logo voor en na!

Gebruik de slider en zie het resultaat van de verpakking voor en na!

Gespot! Wasserij Boumans in actie met de onverwoestbare kruiwagen van Matador 💪

De Matador brand ambassadors

De nieuwe branding van CouCou... het meest gedurfde restaurant van Vught!

❤️

Wil je ook een uitstraling die haarfijn aansluit bij jouw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

👇

Binnen 1 werkdag reactie

WonderStudio Specialist in Branding