Met jarenlange ervaring en expertise ontwerpen wij: doordachte merken, sterke logo’s, lang houdbare huisstijlen en verleidelijke merkdragers.

Jeremie Vivian

Merkstrategie

🏆 De beste in je markt worden dankzij een doordachte merkstrategie

Je hoogwaardige producten verdienen een hoogwaardige uitstraling. Wanneer jij je merkstrategie consistent doorvoert kom je betrouwbaar en professioneel over.

Branding

CouCou.. het meest gedurfde restaurant van Vught

Het goed luisteren naar de opdrachtgever is doorslaggevend geweest. Hierdoor hebben we de visie van Niels met passie weten te vertalen naar een merk dat haarfijn aansluit bij het concept: CouCou.. het meest gedurfde restaurant van Vught!

Conversie optimalisatie

Boost je online presence en krijg klanten voor het leven

Als bedrijf kun je onderscheidend zijn, de laagste prijs garanderen of de beste voorwaarden bieden. Maar het is essentieel dat je gevonden wordt. Wil je weten hoe je eenvoudig die vindbaarheid bereikt?
"Mijn website geconverteerd zo hard dat ik voor maanden volgeboekt ben. En omdat ik 3x meer aanvragen ontvang dan ik kan behandelen, was een nieuwe-klanten-stop voor heel 2022 noodzakelijk... "
Brenda Couveld
Eigenaar De Pedicure

Merk activatie

Leer je gelukkig bij H3o

Voor Stichting H3o ontwerpen we alle communicatiemiddelen online en offline. We denken redactioneel mee en bieden continuïteit.

"Ik ben ontzettend te spreken over de samenwerking met Vivian en Jeremie. De combinatie van snelle communicatie, meedenken met de opdracht en de uiteindelijke prachtige uitvoering zijn typerend voor WonderStudio."
Mitchel Boer
Teamleider brugklas Insula College - Koningstraat

Wil je jouw merk naar een hoger niveau tillen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan vivian@wonderstudio.nl.

Binnen 1 werkdag reactie.